Over MarcVerhees Fotografie

Van harte welkom op de portfolio website van MarcVerhees Fotografie.
Hieronder vind u informatie over mijn persoon en ervaring als fotograaf.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marc Verhees. Ik ben in 1996 geboren te Rotterdam en opgegroeid in Capelle aan den IJssel. In juli 2016 heb ik de opleiding Manager / Ondernemer Horeca afgerond aan het ROC Mondriaan in Den Haag.

Hoe het begon

Op 15 jarige leeftijd, tijdens mijn middelbare schoolperiode, is fotografie een grote hobby van mij geworden. Een goede kwaliteit camera voor beginners was mijn eerste aankoop. Deze camera gebruikte ik puur voor vakanties en andere bezigheden in mijn vrije tijd.

In dezelfde tijd dat fotografie een hobby voor mij werd, deed ik het management voor DJ DeLuce Inc. Bij elke boeking van DeLuce Inc. was ik aanwezig en het feit dat ik een goede camera had, leidde ertoe dat ik foto’s voor DeLuce Inc. ging maken. Dit was mijn eerste aanraking met Party Fotografie. Naar mate ik meer werd ingezet om foto’s te maken voor DeLuce Inc., ben ik ook video’s gaan maken voor promotiedoeleinden van zowel DJ als vriend DeLuce Inc.

Omdat vele mensen mijn foto’s lijken te waarderen en ik steeds meer boekingsaanvragen ontving vanuit diverse (grotere) organisaties werd het mij duidelijk: Ik heb een toekomst in de wereld van fotografie. Van het een kwam het ander en zodoende volgde mijn officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel. MarcVerhees Fotografie was geboren.

Achtergrondinformatie

Voor mijn studie heb ik acht maanden stage gelopen in Canada. In die tijd heb ik veel shoots gedaan en op diverse evenementen gewerkt, daarnaast was er nog wat tijd & ruimte over om te leren werken in de wereld van bedrijfsfotografie. Al met al een erg leerzame periode in mijn leven waar ik veel bijzondere ervaringen heb mee mogen maken!

Sinds Januari 2016 ben ik terug in NL en als fotograaf ingezet bij diverse locaties in de omgeving. Ook werd ik vaker ingezet voor foto shoots van zowel modellen, families, bedrijven etc. Later dit jaar ben ik begonnen als freelance fotograaf voor Verkijk.nl, deze samenwerking bood mij vele mogelijkheden om geweldige resultaten te kunnen bereiken.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MarcVerhees Fotografie? Neem dan nu contact met mij op via één van de contact mogelijkheden!